Alcoholisme – Detectius Privats

Som especialistes en aconseguir les proves de les conductes addictives fora de la llar

L’alcoholisme és una de les addiccions més terribles que hi ha, ja que encara que la paraula soni molt forta i tots siguem conscients del que és, el fet de beure alcohol està socialment acceptat i és una pràctica molt comuna tant en solitari com en grup. Contractar un detectiu privat per investigar una persona per comprovar si és alcohòlica és un servei molt habitual i s’aconsegueixen resultats molt importants tant per a la família com per a l’entorn laboral.

investigar alcoholismo detective privado
Los detectives privados somos especialistas en detectar casos de alcoholismo fuera del ámbito del hogar o laboral

Què ens trobem quan investiguem aquest tipus de casos d'alcoholèmia?

És molt comú en els casos d’alcoholèmia que la persona ho negui, i moltes vegades és pel fet que aquest alcohol es consumeix en petites quantitats socialment acceptables durant el transcurs del dia; un licor després d’esmorzar, una cervesa a mig matí, una cervesa abans de dinar, una altra durant el dinar i una copa de vi, el licor després del dinar, una altra cervesa a mitja tarda, una abans d’anar a casa, una altra al arribar i l’última mentre se sopa… la persona de manera inconscient i sense donar-li importància ha consumit gran quantitat d’alcohol durant el transcurs del dia i tota aquesta quantitat es va filtrant a l’organisme, a les neurones i al fetge. Canvia el caràcter, suposa un desemborsament considerable de diners i afecta l’economia de la família.

Com detectar possibles casos? Si veus aquests senyals cal investigar i aconseguir més proves?

  • Sempre beu alcohol en situacions socials: Aquest fet és cert en qualsevol ocasió social, ja siguin reunions, visites temporals o esdeveniments. No poder beure en algun moment pot provocar molèsties, especialment si hi ha alcohol a prop.

  • Consulteu la reserva de beguda. Assegureu-vos que hi hagi ampolles restants es converteix en tasca diàries. Fa una mica de temps, però quedar-se sense reserves es considera el pitjor.

  • Beu ràpid: Sol apreciar-se a les reunions i és un dels signes més evidents d’advertència de l’addicció a l’alcohol. Creu que beure és una de les principals tasques de la trobada, i no hi ha temps per perdre.

  • Contacte interromput amb amics que no beuen: Els alcohòlics construeixen vides socials als llocs de reunió (bevent per defecte). D’aquesta manera, el contacte amb persones que paren o beuen menys s’anirà deteriorant de mica en mica.

  • Algunes begudes es consideren «begudes no alcohòliques»: El consum diari d’alcohol s’ha tornat tan gran que és estrany beure coses sense alcohol. Les persones amb aquest problema comencen a considerar que les begudes de baix contingut alcohòlic (com la cervesa) no són begudes alcohòliques «reals», per la qual cosa hi ha excuses per consumir més.

FAQS o Presguntes freqüents

Es pot contractar si. Però la persona que contracti el servei ha de tenir un interès legitim i algun tipus de relació amb l’investigat. Pot ser un familiar de primer o segon grau que estigui preocupat per la seva salut i vulgui fer-ho veure. També un empresari que vulgui comprovar si els treballadors puguin estar alcoholitzats i ser un perill pel tipus de mercaderies que porten o maquinària que manipulen. Un soci que estigui preocupat per l’estat del seu altre soci i cregui que el seu negoci pugui estar en perill per aquest fet…

Totes les investigacions i proves aconseguides per un detectiu privat es poden utilitzar en qualsevol procés judicial que així ho requereixi. Els advocats encarregats del cas han de valorar la utilitat daquestes proves en funció del procés i si cal cridar-nos a declarar per ratificar linforme davant un jutge.

L’ús que es faci de les proves és responsabilitat del client i un cop lliurat l’informe hi pot fer allò que consideri oportú dins de la legitimitat i sempre que no atemptin contra la dignitat i la intimitat de l’investigat. Per exemple, fer públic un informe o part d’aquest a les xarxes socials o mitjans de comunicació seria totalment denunciable i podria comportar conseqüències legals i fins i tot penals.

Aquest punt és difícil de resorber sense tenir una reunió o una conversa prèvia ja que hi ha infinitat de factors que poden condicionar el servei i variar-ne el preu. Però ja des de 300€ es podria iniciar una investigació molt ben enfocada.

Contacta'm sense compromís