INVESTICAT Agència de Detectius Privats de Catalunya

Investicat Detectius Privats de Barcelona

CONTRACTAR UN DETECTIU PRIVAT ÉS MOLT MÉS FÀCIL I RÀPID DEL QUE IMAGINES.

Cada dia moltes persones com tu contacten amb mi perquè us resolgui dubtes sobre els serveis d’un Detectiu Privat. I és lògic, hi ha molta desinformació sobre aquest tema.

Detective Privado

Investicat Detectius Privats

Per això, el que necessites d'un Detectiu Privat és:

 • Algú que t’assessori sobre els aspectes legals i de manera gratuïta des de la primera consulta.
 • Contracta només si ho tens tot clar
 • No adquirir cap compromís per preguntar. Només volem que no et quedis amb cap dubte.

www.investigarinfidelidad.es

Segur que aquestes aquí perquè necessites algun tipus d'informació i vols saber si un investigador privat pot donar-te-la...

 • Un treballador que està fingint la baixa laboral .
 • La teva parella no t’està sent sincera, o pot ser-te infidel.
 • Algun familiar té algun problema amb alguna addicció .
 • Necessites saber si el teu fill o filla està consumint algun tipus de droga
 • Si les companyies dels menors són adequades .
 • Està el teu fill o filla sent víctima de bulling ?

Són problemes i dubtes molt comunes que tots en algun moment o altre tenim.

És legal contractar un detectiu privat?

Com a detectiu privat aquesta és la pregunta que més ens fan. Quan algú flama per exposar-nos el seu problema la resposta és SI. A Espanya la contractació de Detectius Privats a Catalunya és totalment legal. Està regulada a la Llei 5/20174, de 4 d’abril, de Seguretat Privada

Quant costa un detectiu privat?

El preu d’un detectiu privat és difícil d’exposar de manera resumida. Depèn de molts factors. Però a continuació et vaig donar una orientació del quant costa contractar detectius privats .

Preu d’un detectiu privat per hores

En general es tendeix a pensar que el preu és car. De fet l’estàndard són 75 € l’hora, però aquest preu pot variar depenent de la mena de servei i el volum d’hores.

Servei mínim de recerca privada (preu de detectiu professional)

El servei mínim solen ser 4 hores, per la qual cosa podríem dir que des de 300€ ja podries iniciar una recerca privada. Aquest preu i servei solen adequar-se a comprovacions ràpides i seguiments molt concrets; d’una matinada, una tarda o una nit.

Altres preus de detectius privats segons hores i tipus de servei

Hi ha altres tipus de serveis que exigeixen de moltes més hores o fins i tot dies, per la qual cosa l’hora pot reduir-se a 60 € perfectament i fins i tot a 50 € si el servei és molt llarg i abasta gran quantitat de serveis jornades. Aquestes tarifes s’adeqüen més a investigacions de tipus laboral o familiar de llarga durada.

Detectius Privats a Barcelona i Catalunya

Serveis de recerca privada més demandats

Aquests són els serveis de detectiu privat que més ens sol·liciten
baja laboral falsa

Baixa Laboral Fingida

Detectiu privat laboral

investigar infidelidad por detective privado

Descobrir Infidelitat

Detectiu Privat Particular

detective convenio regulador divorcio

Conveni Regulador

Recerca privada familiar - matrimonial

Absentismo laboral

Absentisme Laboral

Detectiu Privat Labor

investigación arrendamiento urbano LAU

Investigació Arrendaments Urbans

Investigació privada compliment de contracte

ludopatía

Ludopatia i joc

Detectiu Privat ludopatia

Localizar a una persona

Localització de Persones

Investigació privada localització de persones

investigar alcoholismo detective privado

Investigació d'alcoholisme

Detectiu Privat alcoholisme

drogadicción cocaina

Investigació de Drogadicció

Investigació de cosum de drogues

Informatica forense o Forensic

Forensic Informàtic

Detectiu Privat Forensic

Detectiu privat. Quins serveis són els més sol·licitats al moment de contractar?

Baixa Labora Fingida

Com et pot ajudar un detectiu privat en una baixa laboral?

Aquest servei és molt demandat per les empreses o autònoms que té un conflicte laboral amb algun dels seus empleats . En moltes ocasions el treballat fingeix una lesió o malaltia per perjudicar l’empresa. En altres per treballar en negre a un altre lloc. També és habitual emprendre un negoci personal «financat» per l’empresa per a la qual treballa. Aquests són només alguns exemples de les causes de fingir una incapacitat temporal. N’hi ha moltes més. Per a totes hi ha una solució, i és la de presentar un informe de recerca privada . En aquest es demostra que aquesta persona està fingint i el propòsit. Amb aquest informe es pot despedir de manera procedent al treballador que està actuant de mala fe. Defensarem en seu judicial aquest despido amb la ratificació al jutjat de ser requerida.

Absentisme Laboral

Una persona que falti molt al treball de manera "justificada" però enganyant o no realitzant les tasques que d'ell s'espera com a obligacions del seu treball.

L’ absentisme laboral no justificat , o més ben dit, justificat de manera enganyosa, és també una font de pèrdues a les empreses. El dret a defensar-se davant aquestes practiques i poder actuar de manera legal per protegir els interessos propis davant els atacs d’empleats deslleials justifica la contractació d’un investigador Privat especialista en assumptes laborals…

L’absentisme laboral no justificat , o millor dit, justificat de manera enganyosa, és també una font de perduts a les empreses. El dret a defensar-se davant d’aquestes pràctiques i poder actuar de manera legal per protegir els interessos propis davant dels atacs d’empleats deslleials justifica la contractació d’un investigador Privat especialista en…

Modificació de mesures del conveni regulador

En un divorci o separació, tenir les coses clares en el moment de signar-ho és fonamental per al patrimoni i la relació patern filiar del futur

Tenir les eines necessàries i la informació tant per redactar-ho de manera inicial com per modificar-ho amb el temps i després de la variació de la situació personal o econòmica d’una de les dues parts, fa més que necessària la contractació de detectius privats per aportar les proves necessàries sobre les quals sustentar aquest conveni

Detectiu Privat per a infidelitat

En una relació de parella la sinceritat i la confiança són fonamentals, però a vegades aquesta confiança no existeix i la sinceritat encara menys.

És en aquest moment que la contractació d’un investigador privat pot ajudar a eliminar aquestes dubtes. Quan la semilla de la dubte comença a germinar i llença arrels que cal arrencar abans que envaeixin tota la relació.

La infidelitat sembla ser la causa més comuna per parlar amb un detectiu, però hi ha infinitat de causes que poden ser importants per iniciar una recerca i res tenen a veure amb una aventura fora de la relació.

Consulta sense compromís qualsevol dubte que tingui

Investigacions Econòmiques

Hi ha una gran quantitat de motius per fer investigacions econòmiques sobre alguna persona o societat.

Una incipient relació contractual exigeix la necessitat d’assegurar-nos que aquesta part és solvent, que no té deutes, que és de fiar, en poques paraules.

També els interessos ocults que pot tenir o si al passat va tenir problemes econòmics que encara poden tenir conseqüències sobre la propera associació. La figura dels detectius privats professionals i amb experiència en aquest tipus de casos és fonamental per a l’ajuda de presa de decisions tan importants.

Necessites els serveis d'un detectiu privat, però no saps com funciona aquest tipus d'activitat?

Et convidem que ens telefonis al 669 736 595 i un DETECTIU PRIVAT respondrà a totes les teves preguntes i dubtes. T’assessorarà de manera gratuïta i sense cap compromís. No et quedis amb cap dubte.

Investicat Detectius Privats Barcelona és una agència especialitzada en investigacions empresarials, laborals i particulars.

Marc legal dels DETECTIUS PRIVATS A CATALUNYA

La Llei de Seguretat Privada de maig de 2014 tipifica que els Detectius Privats o investigadors privats som els únics legalment habilitats, segons l’article 5 secció h per “La recerca privada en relació amb persones, fets o delits només perseguibles a instància de part” i al seu article 48 continua amb el següent:

Article 48. Serveis de recerca privada.

 • Els serveis d’investigacióprivada, a càrrec de detectius privats, consistiran en la realització de les esbrinaments que resultin necessàries per a l’obtenció i aportació, per compte de tercers legitimats, d’informació i proves sobre conductes o fets privats relacionats amb els aspectes següents:

  a) Els relatius a l’àmbit econòmic, laboral, mercantil, financer i, en general, a la vida personal, familiar o social, exceptuada la que es desenvolupi als domicilis o llocs reservats.
  b)L’obtenció d’informació tendent a garantir el normal desenvolupament de les activitats que tinguin lloc a fires, hotels, exposicions, espectacles, certàmens, convencions, grans superfícies comercials, locals públics de gran concurrència o àmbits anàlegs.
  c) La realització d’esbrinaments i l’obtenció d’informació i proves relatives a delits només perseguibles a instàncies de part per encarrec dels subjectes legitimats en el procés penal.

Preguntes Freqüents (FAQS)

Has fet una cerca: DETECTIU PRIVAT Barcelona / Quan costa un detectiu? / Quin és el preu d'un detectiu privat?

Resum dels continguts: