INVESTICAT Agència de Detectius Privats

Investicat Detectius Privats

CONTRACTAR UN DETECTIU PRIVAT ÉS MOLT MÉS FÀCIL I RÀPID DEL QUE IMAGINES.

Cada dia moltes persones com tu contacten amb mi perquè us resolguin dubtes sobre els serveis d’un Detectiu Privat. I és lògic, hi ha molta desinformació sobre això.

Detective Privado

Investicat Detectius Privats

Per això, el que necessites un Detectiu Privat és:

 • Algú que t’assessori sobre els aspectes legals i de forma gratuïta des de la primera consulta.
 • Contracta només si ho tens tot clar
 • No adquirir cap compromís per preguntar. Només volem que no et quedis amb el dubte.

Serveis de recerca privada més demandats

Aquests són els serveis de detectiu privat que més ens sol·liciten
detective baja laboral fingida

Baixa Laboral Fingida

Detectiu privat laboral

detective privado infidelidad

Descobrir Infidelitat

Detectiu Privat Particular

detective privado convenio regulador

Conveni Regulador

Investigació privada familiar - matrimonial

Absentismo laboral detectives privados Barcelona

Absentisme laboral

Detectiu Privat Laboral

detective privados arrendamiento urbano

Recerca Arrendaments Urbans

Investigació privada compliment de contracte

investigar casos de ludopatía por agencia de investigación privada

Ludopatia i joc

Detectiu Privat ludopatia

Detective Barcelona

Localització de Persones

Investigació privada localització de persones

Detectives Barcelona

Investigació d'alcoholisme

Detectiu Privat alcoholisme

Segur que ets aquí perquè necessites algun tipus d'informació i vols saber si un investigador privat et pot donar...

 • Un treballador que fingeix la baixa laboral.
 • La teva parella no t’està sent sincera, o et pot ser infidel.
 • Algun familiar té algun problema amb alguna addicció .
 • Necessites saber si el teu fill o filla està consumint algun tipus de droga
 • Si les companyies dels menors són adequades.
 • Està el teu fill o filla sent víctima de bulling ?

Són problemes i dubtes molt comuns que tots en algun moment o altre tenim.

És legal contractar un detectiu privat?

Com a detectiu privat aquesta és la pregunta que més ens fan. Quan algú truca per exposar-nos el problema la resposta és SI. A Espanya la contractació de Detectius Privats a Barcelona és totalment legal. Està regulada a la Llei 5/20174, de 4 d’abril, de seguretat privada

Quant costa un detectiu privat?

El preu d’un detectiu privat és difícil d’exposar de manera resumida. Depèn de molts factors. Però a continuació et donaré una orientació del que costa contractar detectius privats .

Preu d’un detectiu privat per hores

En general, tendeix a pensar que el preu és car. Però cada cas és diferent i cal analitzar-lo de manera individual per fer el millor preu possible. , des de 400 € ja podeu contractar els serveis d’un detectiu privat.

Aquí tens la taula de preus orientativa

Servei mínim de recerca privada (preu de detectiu professional)

El servei mínim solen ser 4 hores, per la qual cosa podríem dir que des de 300 € ja podries iniciar una investigació privada . Aquest preu i servei solen adequar-se a comprovacions ràpides i seguiments molt concrets; d´un matí, una tarda o una nit.

Altres preus de detectius privats segons hores i tipus de servei

Hi ha altres tipus de serveis que exigeixen de moltes més hores o fins i tot dies, de manera que l’hora es pot reduir a 60 € perfectament i fins i tot a 50 € si el servei és molt llarg i abasta gran quantitat de jornades. Aquestes tarifes s’adeqüen més a les investigacions de tipus laboral o familiar de llarga durada.

Detectius Privats a Barcelona i Catalunya

Detectiu privat Quins serveis són els més sol·licitats a l'hora de contractar?

Baixa Labora Fingida

Com et pot ajudar un detectiu privat amb una baixa laboral?

Aquest servei és molt demandat per les empreses o autònoms que té un conflicte laboral amb algun dels seus empleats . Moltes vegades el treballat fingeix una lesió o malaltia per perjudicar l’empresa. En altres per treballar en negre a un altre lloc. També és habitual emprendre un negoci personal “finançat” per l’empresa per a la qual treballa. Aquests són només alguns exemples de les causes de fingir una incapacitat temporal. N’hi ha moltes més. Per a totes hi ha una solució, i és la de presentar un informe de recerca privada . En aquest es demostra que aquesta persona està fingint i el propòsit. Amb aquest informe es pot acomiadar de forma procedent al treballador que està actuant de mala fe. Defensarem en seu judicial aquest acomiadament amb la ratificació al jutjat de ser requerida.

Absentisme laboral

Una persona que falti molt a la feina de manera "justificada" però enganyant o no realitzant les tasques que se n'espera com a obligacions de la seva feina.

El absentisme laboral no justificat , o més ben dit, justificat de manera enganyosa, és també una font de pèrdues a les empreses. El dret a defensar-se davant aquestes practiques i poder actuar de manera legal per a protegir els interessos propis davant dels atacs d’empleats deslleials justifica la contractació d’un investigador Privat especialista en assumptes laborals…

Modificació de mesures del conveni regulador

En un divorci o separació, tenir les coses clares a l'hora de signar-lo és fonamental per al patrimoni i relació patern filiar del futur

Tenir les eines necessàries i la informació tant per redactar-ho de forma inicial com per modificar-ho amb el temps i després de la variació de la situació personal o econòmica d’una de les dues parts, fa més que necessària la contractació de detectius privats per aportar les proves necessàries sobre les quals sustentar aquest conveni

Detectiu Privat per a infidelitat

En una relació de parella la sinceritat i la confiança són fonamentals, però de vegades aquesta confiança no existeix i la sinceritat encara menys.

És en aquell moment que la contractació d’un investigador privat pot ajudar a eliminar aquests dubtes. Quan la llavor del dubte comença a germinar i arrela que cal arrencar abans que envaeixin tota la relació.

La infidelitat sembla ser la causa més comuna per parlar amb un detectiu, però hi ha infinitat de causes que poden ser importants per iniciar una investigació i no tenen res a veure amb una aventura fora de la relació.

Consulta sense cap mena de compromís qualsevol dubte que tinguis.

Investigacions Econòmiques

Hi ha una gran quantitat de motius per fer investigacions econòmiques sobre alguna persona o societat.

Una relació contractual incipient exigeix la necessitat d’assegurar-nos que aquesta part és solvent, que no té deutes, que és de fiar, en poques paraules.

També els interessos ocults que pot tenir o si en el passat va tenir problemes econòmics que encara poden tenir conseqüències sobre la propera associació. La figura dels detectius privats professionals i amb experiència en aquest tipus de casos és fonamental per a lajuda de presa de decisions tan importants.

Necessites els serveis d'un detectiu privat, però no saps com funciona aquesta activitat?

Et convidem que ens truquis al 669 736 595 i un DETECTIVE PRIVAT respondrà a totes les teves preguntes i dubtes. T’assessorarà de forma gratuïta i sense cap compromís. No et quedis amb dubte.

Investicat Detectius Privats Barcelona és una agència especialitzada en investigacions empresarials, laborals i particulars.

Marc Legal dels DETECTIUS PRIVATS A ESPANYA

La Llei de Seguretat Privada de maig de 2014 tipifica que els Detectius Privats o investigadors privats som els únics legalment habilitats, segons diu l’article 5 secció h per a “La investigació privada en relació a persones, fets o delictes només perseguibles a instància de part” i en l’article 48 continua amb el següent:

Article 48. Serveis de recerca privada.

Article 48 Llei de seguretat privada 5/2014

 • Els serveis de recerca privada, a càrrec de detectius privats, consistiran en la realització de les investigacions que siguin necessàries per a l’obtenció i l’aportació, per compte de tercers legitimats, d’informació i proves sobre conductes o fets privats relacionats amb els aspectes següents:

 • a) Els relatius a l’àmbit econòmic, laboral, mercantil, financer i, en general, a la vida personal, familiar o social, exceptuada la que es desenvolupi als domicilis o llocs reservats.
 • b)Lobtenció dinformació tendent a garantir el normal desenvolupament de les activitats que tinguen lloc en fires, hotels, exposicions, espectacles, certàmens, convencions, grans superfícies comercials, locals públics de gran concurrència o àmbits anàlegs.
 • c) La realització d’esbrinacions i l’obtenció d’informació i proves relatives a delictes només perseguibles a instància de part per encàrrec dels subjectes legitimats al procés penal.

Preguntes freqüents (FAQS)

Has fet una cerca: DETECTIU PRIVAT Barcelona / Quan costa un detectiu? / Quin és el preu d'un detectiu privat?

Resum dels continguts: