Investicat Detectius Privats

Quant costa un detectiu privat?

Quin és el

Preu d'un detectiu privat?

És una de les preguntes més freqüents a les consultes realitzades als detectius privats: el preu d’un detectiu. Aquesta i Com contractar un detectiu privat?

La veritat que contestar aquesta pregunta no és senzilla i per això dividirem aquesta secció en diverses preguntes i respostes freqüents o FAQS com sol dir-se a «Internet»

Tipus de recerca privada

Primer i més important; tipus de recerca.

No és el mateix contractar un detectiu privat per a una investigació laboral que per a una investigació particular, una infidelitat, localitzar una persona… Cal tenir clar el tipus de cas que es realitzarà o demandarà per poder concretar el preu.

Investigació Laboral

Aquest tipus de recerca és de les més demanades. Se sol tractar d’un assumpte relacionat amb una baixa laboral fingida i de mitjana requereix de 3 o 4 dies de recerca. Això en aquestes situacions sempre dic al meu possible client és: -Et sortirà més car el collaret que el gos? I què vull dir amb aquesta pregunta? Molt senzill. Si tens un treballador que està sent deslleial i fingint una baixa, però acomiadar-ho et costarà 2.000 €, acomiada’l si realment s’ho mereix, encara que no puguis demostrar-ho. Ara bé, si és una persona amb molta antiguitat a la empresa, que sap que acomiadar-ho et costarà un ull de la cara i està realment jugant amb tu i els teus interessos i fins i tot buscant l’acomiadament… en aquell moment és quan has de posar-te a contacte amb un detectiu privat . Un servei per demostrar que un treballador està fingint la baixa laboral o la incapacitat temporal , pot anar des dels 1.500 € en endavant, depenent del que costi aconseguir les proves.

Per què aquest mínim de 1.500€? Pel volum de dies mínims que cal investigació. No es tracta de veure’l un dia fent alguna activitat incompatible amb el motiu de la baixa que al·legui, sinó demostrar una reiteració en la conducta. De vegades hi pot haver alguna cosa tan fragant com algú que estigui de baixa per mal d’esquena i trobar-ho en un bosc fent de llenyataire. Però la veritat és poc probable. El que és habitual sol ser fer vida normal, anar a comprar, igual anar al gimnàs… sense realitzar el descans i cura bàsica que se suposa i preveu per a la més ràpida recuperació. Altres vegades se’ls pot veure treballant en altres llocs de treball. Per evitar que pugui al·legar que era una cosa puntual, que va anar a veure un amic, que va anar a fer una entrevista o qualsevol altra excusa, és important la reiteració en la conducta i poder anul·lar qualsevol argument que volgués fer servir per justificar l’activitat que pogués estar fent.

Aquest tipus d’investigacions inclouen infinitat de supòsits i, per tant, infinitat de preus i tipus de pressupostos i tots són molt variables. Centrem-nos en un cas comú d’infidelitat.

En una investigació d’infidelitat ens podem trobar també amb diverses situacions. Des de la persona infidel que treballa tot el dia de comercial i cal seguir-lo des que surt de casa, fins a la possible infidelitat que es produeix en acabar la feina i abans d’arribar a casa… la de la persona sense feina que aprofita quan la seva parella no hi és… cada supòsit té la seva operativa diferent i en conseqüència el seu preu diferent.

En aquests casos els preus oscil·len des dels 300€ d’un matí o una tarda (4 hores) i un plus de 60€ per cada hora de més, fins a un pack de diversos dies que pot arribar a rebaixar el preu de l’hora una mica més, però sempre cal pactar-ho i negociar-ho un cop analitzat el cas.

Despeses extra

Hi ha una sèrie de despeses extres al servei en si. Aquests són tals com el Quilometratge, les dietes, possibles pernoctacions i infinitat de despeses que poden aparèixer segons l’activitat de l’investigat i al que ens obligui a fer per seguir-lo o estar a prop seu. Aquestes despeses sempre es consulten amb antelació amb el client i es requereix aprovació expressa i explícita per portar-se a vabo.

Quant de temps dura una investigació? s'inverteix en la preparació d'un cas?

Segon; temps a invertir en el cas.

Aquest aspecte ve explicat i implícit a la pregunta anterior. Analitzar quin temps serà necessari per realitzar, no només la investigació, sinó la planificació de l’operatiu, també són importants a l’hora de donar un preu final i, per tant, s’haurà de buscar l’equilibri entre necessitats i pressupost.

Quant de temps dura una investigació?

Tercer; temps de recerca, que no és el mateix.

El detectiu privat realitza un servei que poques vegades es pot adaptar a un preu tancat ja que és una professió molt resultadista. de vegades el primer dia ja s’aconsegueix la informació i proves necessàries, en altres es triguen diversos dies a recopilar tota aquesta informació i en moltes altres, les més habituals, cal un reiteració dels fets, sobretot en casos en què la conducta humana és fonamental, per confirmar aquesta conducta com a habitual i que tingui valor de prova.

Quant de temps dura una investigació?

VAL, OK… però QUANT COSTA CONTRACTAR A UN DERECTIVE PRIVAT?

Doncs dit això puc oferir-te un ventall de preus com a informació però sí que s’haurà d’analitzar cas per cas cada pressupost.

Els preus oscil·len entre els 50€ i els 75€ l’hora… menys d’això vol dir que o es destinaran pocs recursos al cas o no es realitzaran totes les tasques que s’haurien de fer. Per això ja és responsabilitat de cadascú acceptar pressupostos per sota d’aquest preu hora…

També cal afegir despeses extraordinàries per quilometratge, dietes d’alimentació o hostalatge… i despeses que puguin anar sortint sobre la marxa.

També hi ha una mena de «packs» per dir-ho d’alguna manera on per volum de dies es pot fer un preu especial, però repeteixo, cada cas cal analitzar-ho.

Consulta a l’àmbit civil i laboral quines opcions jurídiques tens

Resumint, aquests són els tres factors a conèixer al pressupost d'un detectiu privat

01

Tipus de recerca

02

Temps de preparació

03

Temps de recerca

El meu consell: Truca’ns sense compromís i exposa el teu cas.

Telf. 669 736 595