Micròfons ocults o càmeres de vídeo ocultes espia. Escombrats electrònics.

Creus que pots tenir micròfons o càmeres espiant les converses? Rastregem i fem escombrats per descobrir-los i protegir la teva intimitat.

No és una cosa que només passi a les pel·lícules, no. Passa i més sovint del que hom imagina. la tecnologia ha avançat tant i tan ràpid que es pot amagar un micro i una càmera a gairebé qualsevol lloc; literalment.

√Čs igual el que et puguis imaginar, segur que hi ha alg√ļ que s’ha inventat un lloc millor per amagar el micr√≤fon i espiar les teves converses.

Com descobrim aquests micr√≤fons amagats ? Deixa’ns explicar-te els nostres escombrats electr√≤nics i com buscar un micro amagats

A Investicat detectius privats disposem de la tecnologia i eines m√©s avan√ßades en el sector de la detecci√≥ de dispositius d’escolta i enregistrament, tant sense fil com mitjan√ßant cable. Amb els nostres rastrejos selectius i realitzats per zones perim√®triques i acompanyades del control visual que nom√©s pot fer un ull expert, assegurem la detecci√≥ de qualsevol sistema d’escolta.

Hi ha sistemes d’escolta actius i passius .

Els sistema d’espionatge actius s√≥n els que a m√©s d’escoltar, emeten un senyal per poder ser rebut en un altre punt i mitjan√ßant un altre dispositiu que permetria l’escolta i/o l’enregistrament.

Els sistemes d’espionatge passius s√≥n els que simplement graven el que passa a l’habitaci√≥ i per despr√©s ser reprodu√Įt en un altre moment.

Cada sistema necessita el m√®tode d’instal¬∑laci√≥ i tamb√© el m√®tode de detecci√≥. No √©s el mateix un micr√≤fon amagat en un test (exemple matusser), que un tel√®fon intervingut o una lineal fixa punxada.

Saber identificar cada detall de cada sistema √©s el que fa que tinguem tant √®xit als nostres rastrejos i escombrats electr√≤nics en diversos elements d’espionatge per cable i sense fil tant a casa, com a oficines, zones concretes de les llars, magatzems, vehicles industrials o particulars. ..

    Contacta con nosotros aquí