Micròfons ocults o càmeres de vídeo ocultes espia. Escombrats electrònics.

Creus que pots tenir micròfons o càmeres espiant les converses? Rastregem i fem escombrats per descobrir-los i protegir la teva intimitat.

No és una cosa que només passi a les pel·lícules, no. Passa i més sovint del que hom imagina. la tecnologia ha avançat tant i tan ràpid que es pot amagar un micro i una càmera a gairebé qualsevol lloc; literalment.

És igual el que et puguis imaginar, segur que hi ha algú que s’ha inventat un lloc millor per amagar el micròfon i espiar les teves converses.

Com descobrim aquests micròfons amagats ? Deixa’ns explicar-te els nostres escombrats electrònics i com buscar un micro amagats

A Investicat detectius privats disposem de la tecnologia i eines més avançades en el sector de la detecció de dispositius d’escolta i enregistrament, tant sense fil com mitjançant cable. Amb els nostres rastrejos selectius i realitzats per zones perimètriques i acompanyades del control visual que només pot fer un ull expert, assegurem la detecció de qualsevol sistema d’escolta.

Hi ha sistemes d’escolta actius i passius .

Els sistema d’espionatge actius són els que a més d’escoltar, emeten un senyal per poder ser rebut en un altre punt i mitjançant un altre dispositiu que permetria l’escolta i/o l’enregistrament.

Els sistemes d’espionatge passius són els que simplement graven el que passa a l’habitació i per després ser reproduït en un altre moment.

Cada sistema necessita el mètode d’instal·lació i també el mètode de detecció. No és el mateix un micròfon amagat en un test (exemple matusser), que un telèfon intervingut o una lineal fixa punxada.

Saber identificar cada detall de cada sistema és el que fa que tinguem tant èxit als nostres rastrejos i escombrats electrònics en diversos elements d’espionatge per cable i sense fil tant a casa, com a oficines, zones concretes de les llars, magatzems, vehicles industrials o particulars. ..

    Contacta con nosotros aquí