Qui sóc?

Contacta Amb mi

Sóc Ferran Rocandio, detectiu privat.

Com vas arribar a ser Detectiu privat?

A la meva vida he donat moltes voltes. Vaig començar sent dissenyador de pàgines web i SEO i vaig acabar tenint una agència immobiliària fins a la crisi del 2008 i que a tants ens va enfonsar. El que en totes dues situacions em va caracteritzar i va fer que em sentís bé amb el que feia va ser ajudar les persones. Primer al BOOM d’internet, on qualsevol s’aprofitava de la ignorància que aleshores existia per col·locar una pàgina web mal feta i que no complia el seu propòsit. I en el sector immobiliari… que us explicaré. Amb tota l’especulació que existia i com es va arribar a desvirtuar tot el mercat. En tots dos projectes vaig voler posar-me del costat del client des de la proximitat, la sinceritat i les ganes d’ajudar. Quan això era percebut i el client quedava content, no havia de continuar buscant, ja em venien sols del boca a boca.

En un moment concret vaig necessitar l?ajuda d?un detectiu privat i em vaig trobar perdut, desorientat. desconfiat… havia sentit tantes coses i totes tan dolentes que ja anava condicionat en la cerca. Però és que, a més, quan contactava amb algú no parlaven el meu idioma. Semblava que només volien que els donés una feina i facturar.

Després del 2008, amb una mà davant i una darrere i tornant a viure amb els meus pares vaig decidir estudiar alguna cosa i em vaig proposar conèixer bé la figura del detectiu privat i fer-ne un.

Sabia com em vaig sentir al seu dia i sabia que hi hauria moltíssima gent que, com jo en aquell moment, no se sentia còmoda a l’hora de parlar amb un detectiu privat.

Amb la mateixa intenció que ha caracteritzat les meves professions anteriors, vaig decidir basar el meu nou negoci a ajudar de manera sincera i de cor les persones. Assessorar sense cobrar un cèntim, ajudar a resoldre tots els dubtes que poguessin tenir. Vaig decidir que mai ningú més hagués de passar per la situació incomoda i tensa d’haver de parlar dels seus problemes amb algú que, per la cultura general, les pel·lícules i les novel·les, ja és controvertit de per si mateix.

Vaig voler fer arribar la realitat del detectiu al ciutadà corrent. Perquè una vegada dins aquesta professió m’he adonat que és plena de magnífics professionals. Gent meravellosa que a l’hora de la veritat m’han ajudat molt des de dins, que ara són veritables amics.

Només per un problema de percepció i comunicació la figura del detectiu està desvirtuada i vull que la gent canviï aquesta manera de veure els investigadors privats.

Estem subjectes a la Llei 05/2004 de Seguretat Privada i cadascun dels passos que fem estan sòlidament assentats en un marc legal i normatiu que garanteix la legitimitat dels encàrrecs professionals que agafem. i que el tema es tractés de manera, proporcional, idònia, necessària i racional.

Som professionals que per ser detectius hem hagut d’estudiar dret estem autoritzats per la Policia Nacional i el Ministeri d’Interior. tenim una targeta d’identificació professional (TIP) homologada i que assegura al client que la contractació del detectiu serà legal.

Contacta Amb mi