Insta360 anuncia una nova càmera per al 9 de març de 2021

Insta360 presenta la seva nova càmera el 9 de març de 2021

Insta360 és una companyia que en molt poc temps ha aconseguit entrar al mercat de les càmeres d’acció i sobretot a les de 360º a causa de la seva innovació, la seva democratització dels dispositius i sobretot a un programari tant per a telèfons mòbils com per a ordinador que fa les delícies de l’usuari menys experimentat aconseguint uns resultats increïbles i espectaculars amb només 4 passes.

Trailer Insta360 nova càmera 2021Trailer Nueva Cámara Insta360 2021, presentación 9 de marzo 2021

Nova càmera d’ Insta360 del 2021. Una mica molt tiny…

Dins aquesta innovació constant i està oferta de productes trencadors, ara sembla que arriba una nova oferta al mercat. Pel tràiler és clar que es tracta d’una càmera molt petita i que aconsegueix uns resultats espectaculars.

Insta360 go 2? Potser

Insta360 go. La càmera més petita del mercat amb millor qualitat/preu

Fa uns anys Insta 360 ens va sorprendre a tots amb la Insta360 go. Una càmera de reduïdes dimensions amb un concepte molt original i uns accessoris que permetien jugar-hi i aconseguir resultats molt divertits. Però no és or tot el que llueix. Si petita mida va obligar aquesta a disposar d’un sensor extremadament petit que oferia mals resultat en situacions de poca llum. Tot i això, la diversió que oferia poder tenir la càmera col·locada en gairebé qualsevol lloc que se t’acudís sumada a una estabilització increïble va fer que aquesta càmera tingués una acceptació increïble al mercat. A més, a poc a poc la seva versatilitat, mida i pes va fer que els usuaris anessin trobant noves funcionalitats i usos a aquesta petita càmera; com acoblar-la a un Dron FPV i aconseguir vídeos espectaculars.

Insta360 go amb Dron FPV

Què ofereix aquesta nova càmera de Insta360?

Doncs la veritat que encara hi ha poca informació, com és habitual a les presentacions i anuncis d’Insta360. Juguen amb petites pistes, mai millor dit, tant a les imatges que es poden gravar amb la càmera com amb pistes d’aquesta en imatges que deixen veure només uns detallets d’aquesta.

De moment només podem veure aquesta imatge del que serà la nova càmera… a veure si aconseguim alguna filtració jeje!

Sigui com sigui, estem super ansiosos per la presentació d’aquesta nova joguina que promet resultats professionals en un dispositiu amateur i d’ús per a tots els públics. Seguirem explicant-vos més cosetes…

Com pot utilitzar aquesta càmera un detectiu privat ?

Fins que no surti al mercat serà complicat dir res sobre això, però si ens parem a pensar en la Insta360 go, ja ens va donar un munt d’oportunitats de poder amagar-la a qualsevol lloc, gestionar els vídeos des de la mateixa aplicació del mòbil i aconseguir un gran angular amb una estabilització suprema i insuperable per a dispositius daquesta mida. Espero que aquesta nova càmera permeti portar això a un nou nivell!