Detectiu privat a Tarragona

Detectius Privats a tarragona

CONTRACTAR UN DETECTIU PRIVAT A tarragona ÉS MOLT MÉS FÀCIL I RÀPID DEL QUE IMAGINES.

Cada dia moltes persones com tu contacten amb mi perquè us resolguin dubtes sobre els serveis d’un Detectiu Privat. I és lògic, hi ha molta desinformació sobre això.

Detective privado Alt Penedes

Investicat Detectius Privats

Per això, el que necessites un Detectiu Privat al Tarragona és:

  • Algú que t’assessori sobre els aspectes legals i de forma gratuïta des de la primera consulta.
  • Contracta només si ho tens tot clar
  • No adquirir cap compromís per preguntar. Només volem que no et quedis amb el dubte.

Consulta gratuïta sense compromís

Investicat detectiu privat. Agència de recerca privada a tot el territori de Catalunya.

Investicat va néixer amb la intenció d’acostar la figura del detectiu privat a tothom, allunyat dels estereotips de les pel·lícules i les novel·les. Som detectius reals per a gent amb problemes reals.

El nostre ràpid èxit ha permès que puguem continuar creixent i oferir els nostres serveis com a agència de detectius privats més enllà de Barcelona i ens hem implantat a nivell operatiu a Tarragona, Lleida i Girona.

Podem oferir solució a tot tipus de serveis, tant personals com empresarials.

Una detectiu per a empresa és fonamental per poder fer front a tots els conflictes laborals i empresarials que puguin sorgir i necessitin una prova i un informe per a la presa de decisions.

En l’àmbit particular, sempre es creu que la infidelitat és el caos més recurrent per a un detectiu i per això la nostra imatge de persegueix banyes… però ajudem centenars de famílies en moltíssims més assumptes.

Menors desapareguts, bulling, problemes amb l’alcohol, possible drogoaddicció, males companyies, localització de familiars…

Contractar un detectiu privat a tarragona.

És tan senzill com enviar-nos un correu a contacto@investicat.com o trucar al 669 736 595

Amb una simple trucada telefònica ja podrem orientar-te sobre el problema que tinguis i si després és necessari podrem reunir-nos sense que hagis de desplaçar-te. Ens personem on ens diguis i així tindràs les menors molèsties possibles.