Modificació de Mesures Conveni Regulador del Divorci o Separació Detectius Privats

ACONSEGUEIX LES PROVES PER MODIFICAR AL TEU FAVOR EL CONVENI REGULADOR

En què pot ajudar-te un detectiu privat respecte a la modificació de mesures del conveni regulador ? Aquesta pregunta és de les més habituals que ens fan quan ens fan una consulta sobre aquest tema.

A continuació et donarem tota la informació necessària sobre això perquè aconsegueixis les proves que necessites .

Qualsevol consulta la pots fer mitjançant correu electrònic: contacto@investicat.com o trucant-nos al Telf. 669 736 595

Quan un matrimoni se separa o divorcia es pacta de mutu acord les conseqüències patrimonials i personals i es plasmen en un document de compliment obligat una vegada el matrimoni s’ha trencat. Aquest document és el CONVENI REGULADOR . El fet de la seva obligació de compliment és el que fa que el contingut d’aquest conveni sigui molt important. Com que les conseqüències que aquest document tindrà seran a llarg termini i afectaran importants drets i obligacions, és realment necessari que el redacti un advocat especialitzat en divorcis.

Al Codi Civil s’atorga als cònjuges la capacitat de regular els efectes de la seva separació o divorci. Per això, exigeix que aquests siguin encomanats a un acord regulatori (CONVENI REGULADOR) acordat mútuament i per ambdues parts. Aquest conveni ha de ser aprovat per un jutge. Així doncs, està subjecte a un control que pretén salvaguardar:

Els drets dels dos cònjuges . Per tant, en absència d’un acord, el jutge serà qui dicti el conveni i sempre serà sens perjudici de cap de les parts.

Els drets dels menors . Si la parella tingués fills en comú menors d’edat o amb alguna incapacitat, la fiscalia ha d’intervenir en la separació. El fiscal protegirà els interessos dels menors, i els interessos dels menors han de ser superiors als dels pares.

En redactar i aprovar judicialment el conveni regulador, es van considerar les circumstàncies personals i patrimonials de cadascun dels conjugues. L’ideal seria, a més, poder anticipar-nos a les circumstàncies que en el futur poguessin variar i així preveure-la. Però com normalment no és així, quan arriba el moment, una de les parts intenta amagar la seva situació personal o patrimonial perquè l’altra part no se n’assabenti i no sortir perjudicat en la modificació del conveni regulador degut a aquests canvis substancials a la seva vida. Així doncs, si es produeix un canvi important en la situació personal i/o econòmica de qualsevol de les parts i no està estipulat a l’acord reglamentari, es pot sol·licitar la modificació de les mesures i és aquí on la figura del detectiu privat és fonamental i necessària per a l’aportació de proves que ajudin el jutge a decidir si aquesta modificació és necessària o no.

  • Un cop aprovat el conveni, hi ha d’haver fets que canviïn les condicions personals o econòmiques que justifiquin la modificació de les mesures del conveni.
  • Independentment dels desitjos de les persones que sol·licitin el nou procediment, aquest ha de ser un canvi objectiu i significatiu.
  • Els canvis aprovats per la nova situació han de ser clars i afectar directament les mesures específiques que cal modificar.
  • A més a més, les noves circumstàncies que donen lloc a la sol·licitud de modificacions han de ser permanents, no temporals.
  • Els canvis no poden ser previsibles al moment de l’acord.
  • Des de l’aprovació del contracte de gestió fins a la revisió del contracte, han de transcórrer com a mínim sis mesos.

Els detectius privats podem aconseguir les proves per demostrar tots aquests canvis substancials i que intenten mantenir ocults. Des d’estar treballant en negre o declarant menys hores de les que realment es realitzen, fins a la convivència amb una altra persona, passant per un desinterès en la cura dels fills en els períodes de guarda i custòdia… infinitat de realitats que es poden treure a la llum amb l’informe d’un detectiu i la seva ratificació a la seu judicial

Contingut inspirat en: www.conceptosjuridicos.com i legal.elabogado.com