Localització de Persones

Que fàcil i difícil és localitzar algú. Paraula de detectiu privat.

Aquest apartat és el que m’ha costat més d’escriure a la meva pàgina web. I és que la localització de persones és un aspecte molt espinós i complicat de la nostra professió.

Ja sigui per les novel·les, pel·lícules o sèries, el conscient col·lectiu pensa que els detectius privats tenim un botó tot poderós a l’ordinador on li donem i apareix tota la informació d’una persona.

I no hi ha res més allunyat de la realitat. Us explico la raó.

Primer de tot, hi ha molts tipus de persones desaparegudes o persones que cal localitzar, ja que la realitat és que no tota persona a localitzar està desapareguda.

No és el mateix haver de localitzar un individu que s’ha fugat amb la caixa d’una empresa que ha estafat 150 persones, a localitzar un senyor d’Albacete que tenia una tia segona de la qual no en sabia la existència i que ara que ha mort, la resta de família necessita la signatura per a la declaració d’hereus.

Per què poso aquests dos exemples tan extrems a l’hora de parlar de localitzar una persona?

Doncs molt senzill; el primer esta amagat com una panerola i el segon estarà al parc amb el seu fill després de l’escola. Vaja, que el primer no voldrà ser trobat i farà tot el possible perquè així sigui i el segon ni sap que se’l busca i quan ho trobi és molt possible que col·labori tot el possible.

Lògicament aquests dos extrems són molt radicals, però és l’única manera que se m’ha acudit de poder mostrar els dos extrems de la situació.

No cal dir que hi ha infinitat de matisos a cada localització i cada cas merèixer ser estudiat de manera individual per veure les possibilitats d’èxit i els recursos a invertir en aquesta localització.

Així doncs, entre el professional de l’amagatall que farà tot el possible per ser il·localitzable i el que està tranquil·lament fent la seva vida trobarem una gran quantitat de casuística.

El millor? que ens truquis i expliquis el teu cas, ens diguis a qui vol localitzar i perquè raó, és en aquell moment en què podrem fer una fotografia de la realitat de la investigació i ajudar-te el màxim possible.