Investigar Infidelitat per detectius privats

Es pot contractar un detectiu privat si hi ha sospites d’infidelitat?

La contractació de detectius privats és totalment legal a Espanya, sempre que hi hagi una causa legítima per fer-ho. Això ho explico una mica més a la pàgina d’inici de INVESTICAT DETECTIVES PRIVATS .

En el cas d’una investigació per infidelitat, com segur que és el dubte que tens si has arribat fins aquí, és no només legal sinó que és necessària per aconseguir les proves que confirmin les nostres sospites i per poder prendre les decisions adequades amb la informació que s’obtingui d’aquesta investigació.

Quan hi ha una relació de parella demostrable i una de les dues parts creu que li poden estar posant les banyes, com es diu comunament, fer el pas de contractar un detectiu privat serà l’única forma legal de poder demostrar aquesta conducta infidel.

Quan dues persones comencen una relació sentimental sempre es fa una inversió de temps, il·lusió, esperança… que amb el temps comporta fer un pas més enllà com pot ser anar-se’n a viure junts, presentar amics i familiars, emprendre projectes en comú… i molt més quan aquesta parella ja està establerta en el temps, s’ha formalitzat la relació de manera estable i tenen fills i propietats en comú.

La part enganyada té dret a saber si l’altra persona l’enganya. Té dret a poder tenir aquesta informació per a la presa de mesures legals i legitimes, des de callar-ho i viure amb això, fins a separar-se d’aquesta persona, passant per poder aportar proves a la família del perquè de la decisió, guardar-la per ensenyar en el futur els fills o filles en cas de no entendre la raó d’aquesta decisió, o fins i tot, més habitual del que la gent podria creure, poder dir a la persona infidel que ja n’hi ha prou de manipulació i mentides i que “no està boig o boja ni és un gelós o una gelosa com moltes vegades passa. No només una persona és infidel sinó que arriba a fer creure l’altra persona que és una paranoica i que té seriosos problemes mentals i provocant seriosos problemes d’autoestima, confiança i traumes.

Què faig amb les proves obtingudes?

Això realment és una decisió molt personal i ningú et pot dir que fer amb les proves. El que sí que et puc dir és el que no has de fer i és fer-ne difusió pública per desprestigiar o embrutar la imatge de l’investigat. qualsevol ús que se’n surti de l’àmbit privat i passi a ser públic pot ser denunciat per l’investigat. llevat que aquest ús sigui per aportar-ho com a prova en algun procediment judicial.

Vull fer servir les proves en un procés de divorci… Puc?

Avui dia a Espanya hom pot demanar el divorci sense justificar-ne el motiu. Com em va dir un dia un advocat: «Avui et pots divorciar de la teva parella simplement per l’olor dels peus», així que les proves en un procés de divorci no són decisives per a aquest. Sí que són molt útils, com vaig comentar anteriorment, per a la presa de decisions i saber què passo donar, però ja està. En algun cas s’han utilitzat aquest tipus de proves no tant per demostrar una infidelitat sinó per demostrar una causa frívola d’abandonament de la llar, però això ja és més espinós i amb molts matisos i cada procediment judicial és diferent i s’hauria d’estudiar de manera individual.

Hi ha infinitat d’aspectes i matisos, així que el que realment t’aconsello és que ens truquis sense cap mena de compromís i resolguis els teus dubtes de manera individual i personalitzada.