Investigació Prematrimonial per Detectius Privats

Com em pot ajudar un detectiu privat en una investigació prematrimonial?

Des de l’origen dels temps hi ha el matrimoni de conveniència; casar-se per interessos comuns més enllà de l’amor. Però també hi ha el matrimoni per interès únic, el que es produeix quan una de les parts està enamorada de l’altra però l’altra no de la primera, sinó que amaga uns interès que van més enllà de l’amor i que s’aprofiten dels sentiments de la parella per aconseguir la seva fi. És en aquest tipus de matrimoni en què ens hem de central i pel que, davant de les sospites, se’ns demana als detectius privats que realitzem una investigació prematrimonial .

Quin interès ocults es poden trobar en una investigació prematrimonial i per què contractar un investigador privat?

Els principals motius o interessos són els econòmics. D’alguna manera o altra, l’interès pels diners i el patrimoni és enorme en la majoria de casos on hi ha la cerca d’una cosa més que una relació sentimental duradora. Aquest tipus de casos solen ser demandats per familiars més que pel propi “interessat” davant de la ceguesa de l’amor.

Uns pares que sospiten que la seva nora o gendre pugui anar darrere dels diners del fill o filla, o de la fortuna familiar. També és molt comú que una persona gran estigui a punt de casar-se després d’una separació o la viduïtat i els seus fills vulguin saber si aquest matrimoni pot tenir conseqüències nefastes per al pare o la mare.

Hi ha un perfil força comú, encara que no l’únic lògicament, però una relació començada a través de les xarxes socials, amb una diferència d’edat considerable entre els membres de la parella… també un aïllament o distanciament de família i amics… cal reconèixer les pistes per saber si és recomanable la contractació dels serveis d’una agència de detectius privats especialitzats en informes prematrimonials